Over ons

Op dinsdag 15 november gingen wij met de klas naar Gent om onze minionderneming voor te stellen aan Vlajo. Wij legden daar ons concept uit. Er waren nog een aantal andere miniondernemingen uit het Gentse aanwezig.  

Door het schooljaar heen kunnen wij sterren winnen van Vlajo. Zij geven een stevige boost aan de ondernemingszin en ondernemende competenties van jong talent in Vlaanderen.  

kies fleece

De dure tijden van vandaag slaan hard binnen bij de mensen, de mensen blijven vaak letterlijk in de koud staan. Ook bij ons op school staat de verwarming een graadje lager. 

We willen onze leerlingen  graag een warm gevoel geven door onze verkoopmomenten op school. We zorgen voor kleur in de pauzes door het verkopen van onze kleurrijke sjaals, hippe mutsen, warme handschoenen, leuke schooltassen en cosy dekentjes voor in de klas.

Daarnaast willen wij deze gezelligheid graag tot bij jullie thuis brengen aan de hand van onze knusse warme fleece dekens.
Kruip samen met je gezin onder onze zelfgemaakte warme dekentjes.

Als je bij ons koopt verspreid je warmte want onze opbrengst op het einde van het schooljaar gaat naar de lokale voedselbank in Lochristi. We hebben gekozen voor de lokale voedselbank omdat ze meer aanvragen hebben dan dat ze voedsel kunnen uitdelen. 

Wij willen deze organisatie graag steunen in deze moeilijke periode want voor ons is warmte meer dan alleen een gevoel. 

kies fleece 

BEZOEK ONS

Dorp- Oost 32 
9080 Lochristi

BEL ONS

0484489278

SCHRIJF ONS

kiesfleece@edugolo.be

©2022 Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin