goed doel

goed doel

VOEDSELBANK LOCHRISTI

We hebben gekozen om de lokale voedselbank te steunen. Deze vrijwilligersorganisatie heeft meer aanvragen dan dat ze voedsel kunnen uitdelen. Wij willen hun graag steunen in deze moeilijke periode want voor ons is warmte meer dan alleen een gevoel.

De voedselbank in Lochristi is een werkgroep die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Tegelijk helpen zij mee aan de voorkoming van verspilling van voedsel dat op het punt staat vernietigd te worden. 

Per maand worden er ongeveer 55 tot 60 gezinnen  geholpen. Er is een koffietafel met een koekje voor iedereen die een voedselpakket komt halen en een  moment om te kunnen praten over hun verhaal indien ze daar open voor staan. Ook organiseren ze een pannenkoekenbak en als het weer wat warmer wordt er een barbecue georganiseerd.

Daarom kan de lokale voedselbank in Lochristi onze steun gebruiken zodat ze mensen in nood kunnen helpen in deze dure en koude periode.


kies fleece 

BEZOEK ONS

Dorp- Oost 32 
9080 Lochristi

BEL ONS

0484489278

SCHRIJF ONS

kiesfleece@edugolo.be

©2022 Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin